Blot en hypotese: En antagelse som ikke er bevist (Endnu

 

Kan det tænkes? At de to perfinbilleder vist i rammerne herunder henholdsvis perfinbilledet H 12, og perfinbilledet H 13, hører til under samme tag, altså har samme tilhørsforhold til firmaet “Horsens Andels=Svineslagteri?

 

Blot en hypotese: En antagelse som ikke er bevist (Endnu

I relation med udarbejdelse af en artikel om det ikke mere eksisterende firma ”Horsens Andels=Svineslagteri” til udlægning her på hjemmesiden, brugeren af perfinbilledet H.A.S. perfinnummer H 12, slog det mig, da jeg kastede et blik på det noget større perfinbillede H.A.S. perfinnummer H 13, – at det er dog helt utroligt, – så meget disse to H.A.S. perfinbilleder ligner hinanden, – ja, nærmest bogstavlig talt ligner hinanden som to dråber vand, – blot med den lille forskel:

1) At der et perforeringshul mere i perfinbilledet H 12, end i perfinbilledet H 13.

2) Højde forskellen / størrelsen på de to perfinbilleder.

Set ud fra dette billede der tegnede sig her slog den tanke ned i mig, at det måske slet IKKE,  ER ”Haderslev Amts Sparekasse” dette perfinbillede med initialerne H.A.S. i nålesættet,  perfinnummer H 13, som der seriøst igennem mange år af adskillelige danske perfinsamlere, (inklusive forfatteren selv) har været bud på kunne være brugeren af dette perfinbillede, men derimod ovennævnte virksomhed ”Horsens Andels=Svineslagteri”  brugeren af perfinbilledet H 12, også med initialerne H.A.S. i nålesættet, blot i en mindre udgave,  – at det var dette firma” der i sin tid har været den retmæssige, – altså den rigtige bruger af dette perfinbillede, således at forstå, at firmaet i har haft to perforatorer til deres rådighed, – een perforator udelukkende til perforering af virksomhedens frimærker, her med H.A.S. perfinbilledet H 12, – og een perforator udelukkende kun til brug til perforering af virksomhedens?????????? her med H.A.S. perfinbilledet H 13. Ja, det ved vi ikke endnu, og vi ved i det hele taget slet ikke om det  er ”Horsens Andels=Svineslagteri” men det da en meget nærliggende tanke! Så indtil videre, så er det:  Blot en hypotese: En antagelse som ikke er bevist (Endnu)

Med venlig perfin hilsen

Jan Krolak. 16. november 2021