Dansk Rejsebureau, København

At vise disse udrejsebillethæfter her på hjemmesiden er måske lige i udkanten af det perfine område, men jeg mener, at det har sin berettigelse for prøv lige og se denne her: Snerper forbogstavet D i Dansk og forbogstavet R i Rejsebureau i titlen på forsiden af dette hæfte herunder til rejsebilletter ikke hen i nærheden af et i forvejen kendt perfinbillede, perfinbilledet D 59, perforeret i frimærker med initialerne stående på nøjagtig samme måde. Prøv at sammenligne med det viste perfinbillede i rammen og døm selv. Bemærk også annullerings-perforeringsdatoen perforeret i hæftet med initialerne D.R. og datoen 13 Ÿ 06 Ÿ 52 KØBENHAVN. Hvad det røde stempel A 60 % på hæftet har af betydning ved jeg ikke, så hermed er spørgsmålet givet videre. Måske er der nogen der ved dette? Lad høre.

 

 

 

 

 

 

 

Rejsebureau
DANSKE STATSBANER
KØBENHAVN
REISEBÜRO-BUREAU DE VOYAGES

De Danske Statsbaner rejsebureau herunder kan minsandten også det med perforerede hæfter til udrejsebilletter. Bemærk annullerings-perforeringsdatoen perforeret i hæftet med initialerne D.S.B. 20 Ÿ +8 Ÿ 36 KØBENHAVN. Hæftet påsat 5 % TAXE gebyrmærke RM hvorpå står skrevet 90. Bemærk cirklen med initialerne DR midt i gebyrmærket som formentlig står for den tyske jernbane (Deutsche Reich Bahn). Hvad det røde stempel på hæftet har af betydning ved jeg ikke, så hermed er spørgsmålet givet videre. Måske er der nogen der ved dette? Lad høre.

 

 

 

 

 

 

SVENSKE STATSBANERS REJSEBUREAU
KØBENHAVN
HOVEDBANEGÅRDEN
TEL.-ADR.: SUEDECUS – TELEFON: CENTRAL 6322 og BYEN 7500

De Svenske Statsbaner Rejsebureau beliggende i København på hovedbanegården kan minsandten også det med perforerede hæfter til udrejsebilletter. Bemærk annullerings-perforeringsdatoen perforeret i hæftet med initialerne SJ 6 KØBENHAVN. 08 . 07 . 58

Fotografi (24)